Ελλάδα

Πάσχα 2019: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε φέτος το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» [video]

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές θα είναι και αυτό το Πάσχα η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Πρόκειται την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παραγωγή για τη Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό το Πάσχα θα μπορούμε να την παρακολουθήσουμε μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) είναι μια βρετανική και ιταλική παραγωγής που έχει συνολική διάρκεια 371 λεπτών. Θεωρείται και όχι άδικα ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης και η οποία εξιστορεί τη γέννηση, τη ζωή, τα πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού με την σκηνοθεσία να είναι του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι.

Η πρεμιέρα της σειράς έγινε στις 27 Μαρτίου 1977 από ιταλικό κανάλι RAI 1. Ο προϋπολογισμός της ήταν 180.000.000 δολάρια και η κινηματογράφησή της έγινε από την RAI Radiotelevisione Italiana.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αυτό το Πάσχα, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δύο μεγαλοπρεπείς θρησκευτικές τηλεοπτικές υπερπαραγωγές που έχουν γράψει ιστορία. «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος» επιστρέφουν και φέτος στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο στις 20:45 το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» επιστρέφει ξανά. Ακολουθεί, στις 23:00 το μεγαλόπνοο blockbuster «Η Βίβλος» το οποίο θα προβάλλεται από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τη Μεγάλη Παρασκευή.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»: Θρησκευτικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής 1977 Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΝΙΜΤΣ η γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση του δέντρου στην Αθήνα - «Νομίζαμε πως πέθανε, έβγαζε αίμα από το στόμα»
«Πριν από έναν μήνα είχε πέσει ένα κλαρί και πήγε να πετύχει δύο τουρίστες, είχαν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι αλλά κανείς δεν είχε κάνει κάτι», λέει στο newsit.gr επιχειρηματίας της περιοχής. «Το δέντρο έπεσε λόγω ισχυρών ανέμων» απαντά ο δήμος Αθηναίων
Πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης
12
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1