Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάσχα στην Ελλάδα: Τρία νησιά που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο

Πάσχα στην Ελλάδα: Τρία νησιά που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο

Το Πάσχα στην Ελλάδα και η στα νησιά, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία και σε αυτό βοηθάει σίγουρα η θάλασσα. Κοντινές ή πιο μακρινές, οι επιλογές είναι πολλές.

Ωστόσο εκτός από κλασικά και αγαπημένα νησιά, υπάρχουν και εκείνα που έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό, δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας εκεί και κυρίως για να τα γυρίσεις.

Προορισμοί που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο για την επιλογή σου και σίγουρα θα γίνουν από τους αγαπημένους σου και για το καλοκαίρι.

Σπέτσες: Ένας αγαπημένος και κλασικός κοντινός προορισμός όχι μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για το Πάσχα στην Ελλάδα.

Οι Σπέτσες είναι το νησί που όχι μόνο δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορείς και να το χρησιμοποιήσεις κιόλας εκεί. Θα αρκεστείς στις βόλτες με τα πόδια αλλά και με τις άμαξες.

Το Πάσχα θα πετύχεις στις Σπέτσες πολύ καλό καιρό που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμη και για μπάνιο στη θάλασσα αν δεν είσαι από αυτούς που θέλουν καύσωνα για τις βουτιές τους.

Οι Σπέτσες, αδιαμφισβήτητα προσφέρονται για αξέχαστες και μαγευτικές βόλτες και ταιριάζουν μοναδικά για μια σύντομη απόδραση για τον εορτασμό του Πάσχα. Βάλε αυτό το νησί στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις