Ελλάδα

Πατήσια: Έκρηξη βόμβας έξω από κτίριο που λειτουργούσε ως τζαμί

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23.1.2022) στα Πατήσια, όταν εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τον χώρο στα Πατήσια, που εξερράγη λίγο πριν από τις 3:30. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του intime, το συγκεκριμένο κτίριο λειτούργουσε ως «άτυπο» τζαμί για τους μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής.

tzami ekrixi

Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε κάποιο άτομο, αλλά προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ εικάζεται πως η επίθεση είχε ακροδεξιά κίνητρα.

tzami ekrixi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιζήσασα από το Μάτι για την «Ιθάκη»: «Ο Τσίπρας στις λιγοστές σελίδες που αφιέρωσε, αφήνει έξω την αλήθεια»
Η γυναίκα κάνει πολύ αυστηρή κριτική στα όσα ανέφερε στο βιβλίο του ο Αλέξης Τσίπρας για «το πιο πολύνεκρο έγκλημα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας», όπως λέει.
Καμένα αυτοκίνητα 6