Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πατήσια: Συνελήφθη παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για πορνογραφία ανηλίκων

Πατήσια: Συνελήφθη παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για πορνογραφία ανηλίκων

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 62χρονος ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Συγκεκριμένα σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος είναι παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ, σχηματίστηκε δικογραφία για για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η σύλληψή του όμως έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου.

Σε αυτή υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα ο άγνωστος μέχρι εκείνη την ώρα αποστολέας απαιτουσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δυο ανήλικων αδερφών της 22χρονης χωρίς η μια να γνωρίζει για την άλλη. Μάλιστα με τη μια αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύθηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο δράστης που παραδέχθηκε τις πράξεις του είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ και φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο πατέρας των κοριτσιών λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 62χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν:

φορητό σκληρό δίσκο με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου του δράστη, κάποια από αυτά και με τις ανωτέρω ανήλικες

203 CD

7 φορητούς σκληρούς δίσκους

2 κάμερες

5 κινητά τηλέφωνα

3 USB και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις