Ελλάδα

Πατούλης: Στη Θεσσαλία για να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει αύριο Κυριακή, (07.03.2021) ο Γιώργος Πατούλης. Ο περιφερειάρχης Αττικής θα παραδώσει, με 11 φορτηγά, είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους.

Ο Γιώργος Πατούλης θα επισκεφθεί την περιοχή με 11 φορτηγά που μεταφέρουν μπουφάν, κλινοσκεπάσματα, νερά κ.α., τα οποία προορίζονται για τους σεισμοπαθείς. Ο κ. Πατούλης είχε άμεση επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό από τον οποίο και ζήτησε να τον ενημερώσει για τις ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να είναι στοχευμένη η βοήθεια που θα αποσταλεί.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα σε κάθε  ανθρωπιστική και αλληλέγγυα προσπάθεια για το συνάνθρωπό μας.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Συμβάλλουμε έμπρακτα στην κάλυψη βασικών αναγκών και δηλώνουμε μαζί με τους πολίτες της Αττικής ότι είμαστε παρόντες και δίπλα στους σεισμοπαθείς, οι οποίοι δοκιμάζονται τις δύσκολες αυτές ώρες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
18
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026