Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πατούλης: Στη Θεσσαλία για να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

Πατούλης: Στη Θεσσαλία για να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει αύριο Κυριακή, (07.03.2021) ο Γιώργος Πατούλης. Ο περιφερειάρχης Αττικής θα παραδώσει, με 11 φορτηγά, είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους.

Ο Γιώργος Πατούλης θα επισκεφθεί την περιοχή με 11 φορτηγά που μεταφέρουν μπουφάν, κλινοσκεπάσματα, νερά κ.α., τα οποία προορίζονται για τους σεισμοπαθείς. Ο κ. Πατούλης είχε άμεση επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό από τον οποίο και ζήτησε να τον ενημερώσει για τις ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να είναι στοχευμένη η βοήθεια που θα αποσταλεί.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα σε κάθε  ανθρωπιστική και αλληλέγγυα προσπάθεια για το συνάνθρωπό μας.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Συμβάλλουμε έμπρακτα στην κάλυψη βασικών αναγκών και δηλώνουμε μαζί με τους πολίτες της Αττικής ότι είμαστε παρόντες και δίπλα στους σεισμοπαθείς, οι οποίοι δοκιμάζονται τις δύσκολες αυτές ώρες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις