Ελλάδα

Πάτρα: Αυτά είναι τα ντοκουμέντα ασφυξίας στην Ίριδα

Νέα ντοκουμέντα για τον θάνατο της Ίριδας, του παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που έφυγε από τη ζωή, δεύτερο κατά σειρά, δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ».

Στα στοιχεία τα οποία ήδη διερευνώνται σε δικαστικό επίπεδο συγκαταλέγονται τα ευρήματα που καταγράφονται στην ήδη συνταχθείσα ιατροδικαστική έκθεση, τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και το βιολογικό υλικό που διασώζεται. Την ίδια στιγμή στο Ανθρωποκτονιών αναμένεται να δοθεί η ένορκη κατάθεση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, ενώ στον φάκελο της δικογραφίας –σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η εφημερίδα- περιέχεται κι ένας αδιάψευστος μάρτυρας: η φωτογραφία σοκ της Ίριδας.

Βάσει του συγκεκριμένου φωτογραφικού υλικού που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ», προκύπτει μία καθηλωτική εικόνα που καταγράφει τον τρόπο της ασφυξίας, όπως γράφει ο Πέτρος Κουσουλός.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη σοκαριστική φωτογραφία είναι τα εξής:

Από την άφωνη αυτή μαρτυρία του ίδιου βρέφους μέσω του φωτογραφικού υλικού προκύπτουν τα εξής:

  • Η εικόνα του εκζέματος (δηλαδή δερματοπάθειας πέριξ των χειλέων), το οποίο προϋπήρχε διότι αναφέρεται ότι ήταν εμφανές και σε παλαιότερο φωτογραφι52κό υλικό, ενώ το βρέφος βρισκόταν στη ζωή.
  • Η κυάνωση των χειλέων του στόματος, ως αποτέλεσμα της ασφυξίας.
  • Οι ερυθρότητες αριστερά της στοματικής κοιλότητα, αναπαριστώντας εικόνα πρόσφατων εντυπωμάτων, προφανώς δακτυλικών της άκρας χείρας του δράστη.
  • Στο Αριστερό ρουθούνι της μύτης παρατηρείται εικόνα αμυχής, προφανώς από τα νύχια του δράστη που με τα άκρα του χεριού του και σε συνδυασμό με το κηλιδωμένο πανάκι προκάλεσε απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών και επακόλουθη ασφυξία.
  • Μέσα στο στόμα του βρέφους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρατηρείται εικόνα μικρής συλλογής αίματος προφανώς οφειλόμενη στη βίαιη είσοδο του πανιού εντός της στοματικής κοιλότητας κατά τη στιγμή της απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ (μερική επεξεργασία από το newsit.gr)

iridaMpam

mpam

Πηγή: Εφημερίδα “ΜΠΑΜ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 23