Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτές οι εκδορές βρέθηκαν στη Μαλένα – Δεν υπήρχαν μια μέρα πριν

Πάτρα: Αυτές οι εκδορές βρέθηκαν στη Μαλένα – Δεν υπήρχαν μια μέρα πριν

Πολλά ερωτήματα προκαλεί μια νέα αποκάλυψη μέσω φωτογραφίας που έρχεται στο φως σχετικά με τη Μαλένα, ένα από τα τρία κοριτσάκια της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνονται ορισμένες εκδορές – αμυχές στη βάση της μύτης της Μαλένας κάτι το οποίο σημειώνεται πως δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση της κ. Τσάκωνα.

Υπάρχει μία κοκκινίλα, ένα εντύπωμα στο μάγουλο της Μαλένας, ιδιαίτερα έντονο, το οποίο σύμφωνα με τη 33χρονη μητέρα οφειλόταν σε ατοπική δερματίτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί, και είναι κάτι που ερευνάται από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογρηά, είναι το γεγονός πως σε φωτογραφίες της προηγούμενης και της ίδια μέρας μέσα από το νοσοκομείο, δεν φαίνεται αυτή η κοκκινίλα.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων ερωτηθείς για την παράλειψη καταγραφής στην ιατροδικαστική εξέταση των εν λόγω σημαδιών τόνισε πως είναι κάτι που θα έπρεπε να καταγραφεί λεπτομερώς.

«Ουσιαστικά πρέπει να καταγράψουμε τη φορά των εκδορών, το σημείο στο οποίο βρίσκονται, το μέγεθός τους και εάν συνοδεύονται από άλλα ευρήματα» συμπλήρωσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις