Ελλάδα

Πάτρα: Αυτοκτόνησε λίγο πριν την κηδεία της αδερφής του – Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε

Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε - Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο πλατύσκαλο του σπιτιού του στο Ακταίο της Πάτρας και δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα

Στο σενάριο της αυτοκτονίας φαίνεται ότι προσανατολίζονται οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 58χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής (19.4.26) έξω από το φλεγόμενο σπίτι του στην Πάτρα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο πλατύσκαλο του σπιτιού του στο Ακταίο της Πάτρας και δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα. Την ίδια ώρα οι πυροσβέστες έδιναν μάχη να σβήσουν τη φωτιά από το σπίτι. 

Σύμφωνα με το tempo24, ο άνδρας, που στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης στο Ρίο, φέρεται αρχικά να έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Στη συνέχεια βγήκε έξω και αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό πως ο άνδρας είχε χάσει την αδερφή του πριν από λίγες μέρες, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως σήμερα θα γινόταν η κηδεία της. Η γυναίκα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν δικαστικός στην Αθήνα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά ο παππούς της 3χρονης που πέθανε σε τροχαίο στην Καβάλα - «Εξαπατούν τον κόσμο και εμάς, την ώρα που η κόρη μου χαροπαλεύει»
Η 27χρονη κόρη του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο, με το 3χρονο κοριτσάκι της που είχε αγκαλιά να χάνει το τη ζωή του
Η 27χρονη μητέρα και η 3χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο
Αμπελόκηποι: Αναβιώνει η γυναικοκτονία με τον 39χρονο που έκλεισε τη σορό της συζύγου του στο πατάρι και έπαιζε «θέατρο» – «Ήμουν σε βρασμό»
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο τα παιδιά μου που τους στέρησα τη μάνα τους και ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένειά της» είπε ο κατηγορούμενος
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους τον Δεκέμβριο του 2024