Ελλάδα

Χερσόνησος: 27χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο

Ο 27χρονος έφτασε στο ΠΑΓΝΗ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με τους γιατρούς να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τον βοηθήσουν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε 27χρονος σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο της Κρήτης όταν εκείνος έπαθε ηλεκτροπληξία, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, για την ηλεκτροπληξία που υπέστη ο 27χρονος στη Χερσόνησο κινητοποιήθηκε ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και ξεκίνησε τη μεταφορά του προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής και ενώ το ασθενοφόρο βρισκόταν καθ’ οδόν, ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για τη σοβαρότητα της κατάστασης του 27χρονου.

Άμεσα ενημερώθηκε γιατρός του ΕΚΑΒ, ο οποίος συνάντησε το ιδιωτικό ασθενοφόρο στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και ανέλαβε τη συνοδεία του ασθενούς μέχρι το νοσοκομείο.

Ο 27χρονος έφτασε στο ΠΑΓΝΗ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όπου παραδόθηκε στους γιατρούς για την παροχή εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: «Θόλωσα» είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία της Βασιλικής – «Πάλεψα, την αφόπλισα και πήρα το μαχαίρι»
Είχε βάλει κοριούς όπως είπε όχι από ζήλια, αλλά γιατί ήθελε να έχει αποδεικτικά στοιχεία και να ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Καλαμάτα: Ο 41χρονος κατέστρεψε τον κοριό που είχε για να ηχογραφεί την 39χρονη πριν συλληφθεί - Επιμένει ότι του επιτέθηκε πρώτη
Μαραθώνια η απολογία του 41χρονου στον ανακριτή, τον οποίο προσπάθησε να πείσει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε προσχεδιάσει την δολοφονία
Δράστης και θύμα της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα