Ελλάδα

Πάτρα: «Εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου ατόμου στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζει να καθηλώνει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και οι εξελίξεις τρέχουν…

Το βάρος στην υπόθεση από την Πάτρα, πέφτει στη διερεύνηση των συνθηκών που στοίχισαν τη ζωή στη μικρή Μαλένα και την Ίριδα, αλλά και στη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε τον περασμένο Γενάρη, την 9χρονη Τζωρτζίνα. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες, ο καυτός φάκελος θα συμπληρωθεί, με νέα στοιχεία φωτιά. Οι Αρχές εμφανίζονται πεπεισμένες πως θα βρεθούν επιπλέον αποδείξεις που θα δέσουν πιο σφιχτά την πολύκροτη υπόθεση. Επιπλέον όλο και περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο, τονίζουν πως υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου ατόμου, που τις επόμενες μέρες θα κληθεί για κατάθεση.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα μετά και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τα στοιχεία που πρόκειται να αποκαλυφθούν για την διαδρομή της κεταμίνης. Η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, σημείωσε στο Mega πως παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει». To ίδιο ακριβώς είχε υποστηρίξει στο Live News και ο Μανώλης Σφακιανάκης. Τόνισε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθούν οι αποδείξεις για την αγορά της κεταμίνης και το πως ακριβώς έφτασε η ουσία στα χέρια της κατηγορούμενης. 

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου. «Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του».

Για προκλητική εικόνα του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια και για μια παθογένεια στην οικογένεια μιλά από τη μεριά της η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος. «Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία».

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δε δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα δύο ραντεβού του Μαζωνάκη για πλασμαφαίρεση και τα sms μεταξύ της γιατρού και υπνοθεραπευτή - «Σε πήρα στον λαιμό μου»
Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει να κάνει δύο πλασμαφαιρέσεις στο μοιραίο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι - Η συνάντηση με τον υπνοθεραπευτή και τα μηνύματα που ρίχνουν φως στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης
9
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τα κινητά τηλέφωνα θα δώσουν «απαντήσεις» για το κίνητρο του δράστη – «Τσακωμός για 1.900 ευρώ»
Στον 27χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
5
Καιρός αύριο: Σφοδρές βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας – Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι
Στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς με μεγαλύτερη πτώση τις βραδινές ώρες
καιρός