Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Ίριδας «βλέπει» η ιατροδικαστής

Πάτρα: Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Ίριδας «βλέπει» η ιατροδικαστής

Την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, τα επόμενα 24ωρα έρχεται νέα κατάθεση “βόμβα” για τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής που εξέτασε την Ίριδα βλέπει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον θάνατο του μωρού. Υπενθυμίζουμε ότι η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.

Τι είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα

Ήταν μόλις 6 μηνών και τη βρήκε η θεία της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου» – Η ειρωνική απάντηση σε όσους την μπλέκουν στον θάνατο της Ίριδας

 “Με βάση όσα έχουμε πληροφορηθεί και τα στοιχεία που μας δίνουν, φαίνεται πως θα δοθεί λύση στον γρίφο και θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα όλα όσα θα κατατεθούν”, επισήμανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος”.

 

Η κατάθεση του διευθυντή ΜΕΘ για τη Τζωτζίνα

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έφερε στο “φως” και όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια ο διευθυντής της ΜΕΘ του Παίδων Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης. Όπως τόνισε, αφού αντιμετώπισαν το επεισόδιο τον Απρίλιο του 2021 που άφησε παραπληγική την 9χρονη Τζωρτζίνα, ξεκίνησαν την ενημέρωση των γονέων και τότε “ένιωσε από τη μητέρα ότι υπήρχε μία διαφοροποίηση στο συναίσθημά της. Σα να παρακολουθούσε το τι συνέβαινε στην κόρη της σαν τρίτο πρόσωπο, ως θεατής. Ακόμη και οι νοσηλεύτριες παρατήρησαν την συμπεριφορά αυτήν της μητέρας και μου το είπαν. Εγώ το συζήτησα μαζί της και μου έιπε πως έχει χάσει ήδη δύο παιδιά και ότι γνωρίζει ότι θα την έλεγαν “παγοκολώνα”».

Χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλητηριώδη ουσία και στη Μαλένα; Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το συκώτι του παιδιού

Σημειώνεται πως ο κ. Ηλιάδης είναι ο πρώτος που υποψιάστηκε το Σύνδρομο Μινχάουζεν. Μάλιστα είπε πως πρέπει να εξεταστεί η μητέρα από ψυχιάτρους και απευθύνθηκε και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

“Συνήθως ο πατέρας συζητούσε, ενώ εκείνη απλά άκουγε και μάλιστα σε μία από τις συναντήσεις μας στο γραφείο μου, μου έκανε εντύπωση ότι αντί η μητέρα να ρωτάει για το δικό της παιδί ρωτούσε για τα παιδιά που έχω πίσω από το γραφείο μου και αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα…”, λέει ο κ. Ηλιάδης.

Αναφορικά με την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, ο γιατρός είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κάλεσε στο τηλέφωνο και ήταν σα να του έδινε μία απλή πληροφορία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις