Ελλάδα

Πάτρα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας μέσα στη ΜΕΘ μετά την πρώτη ανακοπή

Φωτογραφία ντοκουμέντο για την υπόθεση της Πάτρας παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (27.06.2022) η εκπομπή “Tlive” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η φωτογραφία απεικονίζει την 9χρονη Τζωρτζίνα, μία ώρα μετά την πρώτη ανακοπή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και ενώ έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Ρίου. Πρόκειται για φωτογραφία μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όταν οι γιατροί έκαναν τιτάνια προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη.

Εκείνη την ημέρα, η καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε σταματήσει για πολλή ώρα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν για 55 λεπτά ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.

Για ευνόητους λόγους, το πρόσωπο και το σώμα της 9χρονης καλύπτεται, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής στο πρόσωπο της μικρής δεν υπάρχει κανένα σημάδι ασφυκτικού θανάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ για την απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη: «Ο 64χρονος ασελγούσε και δίπλα βρισκόταν η αδερφή της»
«Ήταν γυμνός και προσπαθούσε να με αγκαλιάσει και να μου ζητήσει συγγνώμη, σφράγισε ο εγκέφαλός μου με τις εικόνες που είδα και το παιδί μου» λέει η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ
Η μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ στην Κυψέλη
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια
Στο υλικό από τη διάρρηξη της καφετέριας, καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες εισβάλλουν από παράθυρο στην πίσω πλευρά του καταστήματος και κινούνται γρήγορα στον εσωτερικό χώρο
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια