Ελλάδα

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: «Πλήρης επιβεβαίωση της ασφυξίας της Μαλένας και από τον πρώτο εξεταστή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζεται με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να τονίζει ότι η ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας είχε επισημανθεί και από τον πρώτο εξεταστή.

Ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει στο twitter ότι ο καθηγητής Παθολοανατομικής που εξέτασε για πρώτη φορά το κοριτσάκι, είχε εντοπίσει κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων και άλλα ευρήματα, που όπως διαπίστωσε «ήταν χαρακτηριστικά της ασφυξίας».

«Σχετικά με την κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και τα λοιπά ευρήματα στη Μαλένα διαβάζω ότι έκανε δηλώσεις και ο Καθηγητής Παθολογοανατομικής που τα διαπίστωσε αρχικά: «τα ευρήματα ήταν χαρακτηριστικά της ασφυξίας». Πλήρης επιβεβαίωση συνεπώς της ασφυξίας και από τον πρώτο εξεταστή. #πατρα» γράφει στην ανάρτησή του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζει με μονομερείς αποφάσεις»
Η ελληνική πλευρά υπογράμμισε ότι έχει προσεγγίσει τις λιβυκές αρχές με καλή πίστη και έχει εμπλακεί σε συνομιλίες για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών
Ηνωμένα Έθνη
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την έκρηξη στον Κολωνό - Η παγιδευμένη με εκρηκτικά σακούλα, ο πυροκροτητής και τα σενάρια της ΕΛΑΣ
Ο μηχανισμός φέρεται να ενεργοποιήθηκε όταν ανθυπαστυνόμος πάτησε κατά λάθος ένα κουμπί - Οι Αρχές εξετάζουν αν πραγματικός στόχος ήταν το πρόσωπο που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά
Εικόνα από τον εκρηκτικό μηχανισμό