Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Τα στοιχεία που θα ρίξουν «φως» στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Τα στοιχεία που θα ρίξουν «φως» στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Για τα κρίσιμα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση των θανάτων της Ίριδας και της Μαλένας στην Πάτρα μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή Live News.

Ο πρόεδρος Ιατροδικαστών έδωσε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών από την Πάτρα.

Εκτιμά πως για το θάνατο της Ίριδας, έμπειρη ιατροδικαστής Πατρών θα δώσει τέτοιες διευκρινίσεις οι οποίες θα κατευθύνουν σε σαφή μηχανισμό θανάτου, το οποίο πιθανότατα να πρόκειται για δολοφονία.

Ερωτηθείς για τους μηχανισμούς των θανάτων, ο κ. Λέων απάντησε πως στην περίπτωση της Ίριδας υπάρχει το πανάκι με το αίμα και αντίστοιχα υπάρχει και το τραύμα στο στόμα του μωρού, το οποίο δείχνει ότι υπήρχε αιμορραγία στο στόμα του μωρού.

«Αν ακούσουμε και συνεντεύξεις της οικογένειας, νομίζω πως μπορούμε να προσδιορίσουμε και το τελευταίο κλάμα του μωρού» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Αναφορικά με τη Μαλένα και τις εκδορές πάνω στο κορμί της, ο κ. Λέων επισήμανε πως θα έπρεπε να καθοριστούν εάν προέρχονται από νύχια ενήλικου ή ανήλικου ατόμου, κάτι που θα έδινε πολύτιμες πληροφορίες.

«Οι εκδορές αυτές είναι συμβατές με προσπάθεια του θύματος, να αποφύγει ένα εμπόδιο το οποίο προσπαθούσε να του κλείσει το στόμα και τη μύτη» πρόσθεσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις