Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων

Νέες δηλώσεις από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που οι εξελίξεις στην Πάτρα, τρέχουν…

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η κατάθεση του αιτήματος αποφυλάκισης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου,  όπως αποκάλυψε στον Max Fm ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο η πλευρά Πισπιρίγκου είναι σε αναμονή της Τεχνικής έκθεσης των συμβούλων που έχει ορίσει η υπερασπιστική της γραμμή και η οποία σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα στοιχεία που επιβαρύνουν την 33χρονη.

Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως σε αυτή την υπόθεση πρώτα προφυλακίστηκε η 33χρονη και μετά η ανακρίτρια κάλεσε ειδικό για να την βοηθάει με τα ιατρικά, μετά κάλεσε για κατάθεση τους γιατρούς, μετά ζήτησε τοξικολογικές εξετάσεις, άρα πρώτα προφυλακίστηκε η πελάτισσα του και μετά άρχισαν οι έρευνες για να δεθεί η κατηγορία.

Για παράνομη εισβολή έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης με αφορμή την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, οι οποίοι πριν την τελική απόφαση άνοιξαν την οικία στην οδό Μπιζανίου με την βοήθεια κλειδαρά.

Όπως είπε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος το σκεπτικό της απόρριψης από το Δικαστήριο είναι ότι δεν αποδείχτηκε πως οι αιτούντες κληρονόμοι αποτελούν τους μοναδικούς ώστε να τους παραδοθούν τα κλειδιά. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ήταν ένα δικόγραφο που έμπαζε από παντού ωστόσο φθάσαμε στα απίθανα συμβάντα της Παρασκευής με την παράνομη εισβολή στο χώρο.

Παράλληλα σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο παρότι υποτίθεται σκοπός της εισβολής ήταν η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της σπιτονοικοκυράς, οι 2 δικηγόροι μπήκαν μόνο σε ένα δωμάτιο που ήταν αποθηκευμένα αντικείμενα της Τζωρτζίνας…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις