Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο TLive» – Έγγραφα ντοκουμέντα

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο TLive» – Έγγραφα ντοκουμέντα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν στη δημοσιογράφο της εκπομπής “TLive” με την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει ότι πίσω από τα δύο εν λόγω τηλεφωνήματα βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως, εφόσον αποδειχτεί ότι βρίσκεται η 33χρονη μητέρα πίσω από τα εν λόγω τηλεφωνήματα, η έστω κάποιο μέλος της οικογένειας θα πρόκειται για την ουσιαστική ομολογία, αφού το «άγνωστο» πρόσωπο που κάλεσε τη δημοσιογράφο έκανε λόγο για «δολοφονία» των τριών παιδιών, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, προκύπτει ότι την 25η Μαρτίου από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου πραγματοποιούνται δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου.

Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Σε αυτά η κατηγορούμενη φέρεται να αλλοιώνει με άλλον τρόπο τη φωνή της προκειμένου να πείσει την δημοσιογράφο ότι πρόκειται για την μητέρα της συντρόφου του Δασκαλακη.

Όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της, αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις