Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε με δύο άτομα στο νοσοκομείο τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα»

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε με δύο άτομα στο νοσοκομείο τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα»

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού…

Στην κεταμίνη βρίσκεται το κλειδί της εξιχνίασης της υπόθεσης. Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου αποκαλύπτει πότε το νοσοκομείο έδωσε το ίδιο κεταμίνη στο παιδί και πόσες φορές αναφέρει η δικογραφία ότι έγινε χορήγηση. Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης αμφισβητεί τον διευθυντή της ΜΕΘ, τη στιγμή που έρχεται μία νέα αποκάλυψη ότι λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου συνάντησε στο νοσοκομείο δύο άτομα.

Aκριβώς ένα μήνα μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και ενώ η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει όσα της καταλογίζονται, το μυστήριο αλλά και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Το βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει η 33χρονη κατηγορούμενη είναι πως βρέθηκε η κεταμίνη στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ώρα που στο δωμάτιο του νοσοκομείου, την στιγμή που έφευγε από την ζωή, ήταν μέσα μόνο η ίδια.

Όπως αποκάλυψε στo Mega ο γιατρός που την παρακολουθούσε στο νοσοκομείο της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, στην μικρή χορηγήθηκε κεταμίνη μόνο μία φορά στις 14 Απριλίου του 2021, δηλαδή, 9 μήνες πριν φύγει από την ζωή. «Η Τζωρτζίνα είχε λάβει κεταμίνη μία φορά σε αυστηρά θεραπευτική δόση τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2021 για την διατήρηση της καταστολής ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και υποστηριζόμενη μηχανικά μέσω αναπνευστήρα» δήλωσε ο κ. Ηλιάδης.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 33χρονης υποστήριξε ότι στη δικογραφία αναφέρονται δύο ημερομηνίες που δόθηκε κεταμίνη στο παιδί και μάλιστα όχι την ημέρα που αναφέρει ο γιατρός. Πάντα όμως σε άλλο νοσοκομείο και αρκετούς μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ημέρα που έχασε την ζωή της η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα της, συναντήθηκε με δύο επισκέπτες στο κυλικείο του νοσοκομείου. «Είναι μια διερευνητέα περίπτωση αυτή, τα οποία ξεκίνησαν από την Πάτρα, έχουν σχέση φυσικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ένας μάλιστα από ότι λένε οι πληροφορίες μου κινείται σαν άτομο σε διερευνητέους» είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

25 ημέρες μετά την προφυλάκιση της, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να δηλώνει αθώα και ελπίζει ότι θα βγει σύντομα από την φυλακή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις