Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά δεν εμπιστευόταν τον Μάνο Δασκαλάκη» δηλώνει ο δικηγόρος της

Μάνος Δασκαλάκης
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκλάκη, αποκάλυψε πως η 69χρονη «δεν εμπιστευόταν τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά δεν είχε και κάποιον άλλον να τη βοηθήσει», σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την περιουσία της.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, σημειώνοντας ότι «έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν».

«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος στην τηλεόραση του MEGA.

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε κλείνοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις