Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κλοπή μαμούθ σε βάρος ηλικιωμένης – «Ξάφρισαν» πάνω από 175.000 ευρώ

Ένας 46χρονος ξεγέλασε μια 84χρονη και κατάφερε να αφαιρέσει μεγάλα ποσά από τον τραπεζικό της λογαριασμό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνω από 175.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και τραπεζικές καταθέσεις φέρεται να έκλεψε 46χρονος από 84χρονη στη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που είχε με την ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με την αστυνομία για το περιστατικό της κλοπής, τον Οκτώβριο του 2024 ο 46χρονος κατάφερε να πάρει τα κλειδιά του σπιτιού της παθούσας και να αφαιρέσει από το εσωτερικό 12.000 ευρώ και κοσμήματα-χρυσαφικά, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος στη συνέχεια φαίνεται πως εξέδωσε τηλεφωνική σύνδεση στο όνομα της 84χρονης, ενώ, παράλληλα, συνεργοί του μετέβησαν σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά, όπου, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας, κατάφεραν να αφαιρέσουν συνολικά 63.902,50 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό- τόσο με αναλήψεις όσο και μέσω e-banking.

Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 46χρονου, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, απάτη με υπολογιστή και πλαστογραφία.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 2013 ξεκίνησε η ίδρυση εικονικών επιχειρήσεων από τον Φίλιππο Καμπούρη - Ο «Mr. Κωλοτούμπας» και οι χρηματικές ροές προς το ΛΑΟΣ
Ο Φίλιππος Καμπούρης σε συνεργασία με τη σύζυγό του, είχε αναλάβει να μεταφέρει τις κατευθύνσεις στα υπόλοιπα οκτώ μέλη της οργάνωσης - Έκλεινε εταιρίες χωρίς να καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές
Ο Δημήτρης Καμπούρης με την σύζυγό του 17