Ελλάδα

Πάτρα- Ιατροδικαστής Λέων: Να ληφθούν τρίχες και από την σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς πλέον έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ εξετάζεται και ο ρόλος της στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της στην Πάτρα. 

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων από την πρώτη στιγμή έδινε τις δικές τους πληροφορίες για τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο θάνατο των τριών παιδιών. 

Με νέα ανάρτηση του ο ίδιος ζητά να ληφθεί βιολογικό υλικό και συγκεκριμένα τρίχες από την σπιτονοικοκυρά: «Και στην Τζωρτζίνα και στη γειτόνισσα σε περίπτωση εκταφής ένα βιολογικό υλικό που θα πρέπει να λάβουμε είναι οι τρίχες έτσι ώστε να έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα για τη χρήση ουσιών όπως η κεταμίνη. Ως χώρα έχουμε ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών, στην Κρήτη.»

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Τούρκος στη Θεσσαλονίκη με ερυθρά αγγελία των τουρκικών αρχών - Είχε καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε μαζί με ακόμη δύο Τούρκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας
Αστυνομικός της Ελληνικής Αστυνομίας
Το σενάριο της ενέδρας, η έφοδος σε σπίτι και η ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας διαμένει οργανωμένος οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που το θύμα φέρεται να είναι οπαδός και μάλιστα σε σύνδεσμο αντίπαλης ομάδας
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη 19