Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Κάνουν μήνυση για «κατασπατάληση της περιουσίας» της νεκρής σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Κάνουν μήνυση για «κατασπατάληση της περιουσίας» της νεκρής σπιτονοικοκυράς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Παράλληλα με το θρίλερ των θανάτων των μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι σε εξέλιξη και οι έρευνες για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας αλλά και την περιουσία της.

Η γυναίκα είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος όπως φαίνεται διαχειριζόταν όλα τα οικονομικά της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο δικηγόρος των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2020, ο εξάδελφος της γυναίκας γνώριζε ότι ο πατέρας της, της είχε αφήσει λίρες, η… τύχη των οποίων αγνοείται.

Ο ίδιος μάλιστα, αμφισβητεί ανοιχτά το πληρεξούσιο που έχει στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης και με το οποίο διαχειριζόταν τα χρήματα της γυναίκας. Επίσης, λέει ότι τις επόμενες ημέρες, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

«Έχουμε σημαντικές πληροφορίες ότι υπήρχε κατασπατάληση κάποιων τραπεζικών καταθέσεων. Δεν είχε παιδί η θανούσα και καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση. Είχε αυτό το ακίνητο, είχε κάνει το ειδικό πληρεξούσιο, θα δούμε αν είναι γενικό ή αν είναι ειδικό. Θα δούμε αν είναι γνήσιο ή πλαστό για αυτό το λόγο είμαι στην Πάτρα και θα παραμείνω μέχρι να καταθέσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Και ο δικηγόρος των κληρονόμων, συμπληρώνει με νόημα:

«Και δείχνω τη μεριά του κυρίου Δασκαλάκη ο οποίος θα πρέπει να κληθεί από την Εισαγγελία για να δηλώσει για ποιο λόγο είχε αυτό το πληρεξούσιο, πώς χρησιμοποίησε και αν τις λίρες για τις οποίες έχουμε πληροφορίες τις έχει εκποιήσει».
Και ο δικηγόρος καταλήγει: «Πάντως, στο σπίτι της θανούσης μετά το θάνατό της να γυρίζει βίντεο κλιπ με μικρόφωνα 3.500 ευρώ, βράζει όχι μόνο Πάτρα αλλά και όλη η Ελλάδα που βρήκε αυτά τα χρήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις