Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: «Μακάρι να μην είχα γνωρίσει ποτέ» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο άνθρωπος που ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως διατηρούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να χωρίσει μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τη σχέση του με την μητέρα των τριών παιδιών.

Ο ίδιος είπε: «Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα.

Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις