Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Μέσα στο κτίριο που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη μπήκε με κλειδαρά ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Μέσα στο κτίριο που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη μπήκε με κλειδαρά ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είδε μέσα στο κτίριο της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Της γυναίκας που όπως λέει ο ίδιος, είχε αγαπήσει την οικογένεια Δασκαλάκη, ειδικά τα παιδιά…

Στο συγκεκριμένο κτίριο έμενε η ίδια η σπιτονοικοκυρά αλλά και οικογένεια Δασκαλάκη με τα παιδιά της.

Όπως είπε ο δικηγόρος των συγγενών της γυναίκας, στην εκπομπή TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου, η αριστερή είσοδος του ακινήτου ήταν παραβιασμένη και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ΤLIVE «θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου».

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε, περιγράφοντας την εικόνα: «Η είσοδος του πρώτου ορόφου, που είχε στούντιο ο κύριος Δασκαλάκης και παρανόμως είχε καταλάβει το διαμέρισμα, του 1ου ορόφου, ήταν ανοιχτή η πόρτα. Με (μέσα) τα πράγματα αυτών των άμοιρων παιδιών».

Στη συνέχεια, έδειξε στην κάμερα δεκάδες ειδοποιητήρια για απλήρωτους λογαριασμούς:

«Όλοι οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι και δεν είχαν ενημερώσει τους συγγενείς. Είναι προσβολή μνήμης νεκρού να υπάρχουν όλα αυτά, στο σπίτι που κατοικούσε η γυναίκα που τους χάριζε τα ενοίκια, αγαπούσε τα παιδιά και θα μεταβίβαζε το σπίτι στην άτυχη Τζωρτζίνα, είναι ντροπή και ιεροσυλία να είναι αυτοί οι λογαριασμοί από το 2017, ’18, ’19 μέχρι το 2022…».

«Υπήρχαν πρόβες στο 2ο όροφο αλλά και στον πρώτο, ήταν ένα άρτια οργανωμένο στούντιο. Στον πρώτο. Τα μηχανήματα τα είχε στον 1ο όροφο.

«Λείπουν αντικείμενα που είχε από τον πατέρα της, μετάλλια, το κινητό της τηλέφωνο… Σε άθλια κατάσταση, σε χείριστη κατάσταση (το σπίτι), σε μορφή δυσωδίας. Συν ότι όλα τα πράγματα ήταν αναμεμειγμένα σαν να είχε ψάξει κάποιος αν έχει αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αξίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις