Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η εισαγγελική αρχή πρέπει να αποδείξει την κατηγορία»

Πάτρα: Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η εισαγγελική αρχή πρέπει να αποδείξει την κατηγορία»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέλυσε την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα και μίλησε για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τη βαρύτατη κατηγορία που αντιμετωπίζει…

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στην ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή της καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρρακόπουλος. Όπως είπε η κατηγορία που βαρύνει την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι από τις πιο βαριές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψεις την κατηγορία που αντιμετωπίζει». 

Τόνισε, ωστόσο, ότι η εισαγγελική Αρχή πρέπει να αποδείξει τις κατηγορίες, ότι δηλαδή η 33χρονη έδωσε κεταμίνη στο παιδί της. Σημειώνοντας πάντως ότι κατά την εκτίμησή του η δικογραφία είναι στοιχειοθετημένη. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε ακόμα πως αν αποδειχθεί οτι η κατηγορούμενη χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα τότε, όπως είπε, δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για την Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Όπως σημείωσε αν αποδειχθεί από την Δικαιοσύνη τότε θα πρόκειται για ένα συγκλονιστικό αδίκημα, τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος προσθέτοντας επίσης ότι ίσως σε τέτοια σοβαρα, αποτρόπαια αδικήματα θα πρέπει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει ισόβια καθειρξη αορίστου χρόνου. Τέλος, τόνισε πως σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ψυχικά άρρωστη, τότε θα εγκλειστεί ισοβίως σε ψυχιατρείο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις