Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου – Η ερώτηση που του έγινε για τον Αλέξη Κούγια

Πάτρα: Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου – Η ερώτηση που του έγινε για τον Αλέξη Κούγια

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλάει για πρώτη φορά για το θρίλερ στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα, που παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας. Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και αν είχε συμβεί αυτό δεν θα αναλάμβανε την Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού όπως είπε βάζει πλέον «κόκκινες γραμμές» στην επιλογή των πελατών του.

«Την συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα. Έχω φτάσει στο σημείο να κάνω τις επιλογές μου. Παλιότερα είχα αναλάβει υποθέσεις με κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία, αλλά τα τελευταία χρόνια όπως έχετε προσέξει απέχω. Δεν μου προτάθηκε να αναλάβω την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και αν μου το ζητούσε, δεν θα το έκανα» είπε ο γνωστός δικηγόρος στον Alpha για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που είπε πως αν η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε ζητήσει να την υπερασπιστεί από την πρώτη στιγμή θα το έκανε. «Ο κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα το έκανα. Έχω βάλει κόκκινες γραμμές σε ορισμένα αδικήματα.»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις