Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου στη Β΄ πτέρυγα

Ένας 48χρονος άνδρας που εξέτιε ποινή για ληστεία βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα

Σε νέα υπόθεση που προκαλεί ερωτήματα για τις συνθήκες κράτησης, ένας 48χρονος κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα εντοπίστηκε την Παρασκευή το πρωί (14.11.2025) νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος από συγκρατούμενό του σε χώρο της Β΄ πτέρυγας των φυλακών του Αγίου Στέφανου στη Πάτρα.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει τον χώρο και πραγματοποιούν αυτοψία, ενώ τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου εξετάζονται. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες