Ελλάδα

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή σε Survivor, Voice και House of Fame

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διακαής πόθος του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία του παιδιά στην Πάτρα, φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή σε ριάλιτι. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η εκπομπή του ANT1, όπου σημειώθηκε πως ο ίδιος δεν είχε δηλώσει συμμετοχή μόνο στο ριάλιτι X-Factor, αλλά και σε πλήθος άλλων ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή αποκάλυψε πως τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το ριάλιτι «House of Fame».

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό «The Voice» όμως δεν κατάφερε να περάσει από την πρώτη φάση.

Μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας ο ίδιος φαίνεται να δήλωσε συμμετοχή και στο φετινό Survivor, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο