Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Θλίψη, οδύνη και ένα απέραντο γιατί είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των συγγενών αλλά και των φίλων που συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά την διάρκεια της άγριας καταδίωξης στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Όλοι είναι εκεί, προκειμένου να συνοδέψουν τον 29χρονο αστυνομικό, τον δικό τους Χρήστο στην τελευταία του κατοικία. Κανείς τους δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως το αγαπημένο τους πρόσωπο έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Έπεσε εν ώρα καθήκοντος τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (18.12.2023) όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με το περιπολικό της αστυνομίας που λάμβανε μέρος στην καταδίωξη.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καλλιθέα Πάτρας, οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του με δάκρυα στα μάτια και με λευκά κουφέτα αποχαιρετούν το νεαρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ η εκκλησία γέμισε από στεφάνια από την οικογένειά του, την ΕΛ.ΑΣ. και τους οικείους του για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ένστολο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις