Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Μαλένα και την Ίριδα

Πάτρα: Οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Μαλένα και την Ίριδα

«Παραμένει ακόμα ως ενδεχόμενο ο ασφυκτικός θάνατος για τα δύο πρώτα παιδιά», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί αν είχε χορηγηθεί μεγαλύτερη ποσότητα στο παιδί (Μαλένα) μέσα στο νοσοκομείο, από την δική του φαρμακευτική αγωγή την οποία και έπαιρνε. Ψάχνουν λοιπόν αν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος, βλέποντας τα δεδομένα από ένα νέο πρίσμα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα μας απασχολήσει αρκετά»

Για τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, τον Μάνο Δασκαλάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου επισήμανε ότι «θα μας απασχολήσει αρκετά τις επόμενες ημέρες. Αυτή την στιγμή και σύμφωνα με τις Αρχές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη στον θάνατο της κόρης του, Τζωρτζίνας ή και η υποψία για την εμπλοκή του στους θανάτους των άλλων παιδιών. Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και για το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα την Κεταμίνη, αν την προμηθεύτηκε και όλα τα σχετικά».

Για την συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη είπε ότι, «αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το αν ζευγάρι θα στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, αυτό μπορεί να δώσει στοιχεία στις έρευνες. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ήταν πάντα επιθετικός και ειρωνικός και απόλυτα κάθετος για την ενδεχόμενη εμπλοκή της γυναίκας του στους θανάτους των παιδιών».

«Έλεγε μάλιστα ότι καταγράφονται τα πάντα, όλα όσα λένε οι δημοσιογράφοι προκειμένου και το ζευγάρι να κινούνταν αναλόγως. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης θα έρθει στην Αθήνα να δούμε ποια στάση θα κρατήσει και τι θα πει», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις