Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Οι καταθέσεις των γιατρών «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπαν για τη στάση της

Πάτρα: Οι καταθέσεις των γιατρών «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπαν για τη στάση της

Τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών καταρρίπτουν οι γιατροί που έχουν καταθέσει στις αρχές για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Οι έρευνες γίνονται υπό άκρα μυστικότητα από τους άνδρες του ανθρωποκτονιών, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega κατέθεσαν, χωρίς να γίνει γνωστό, όλοι οι γιατροί δύο νοσοκομείων για τον θάνατο της Μαλένας.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν σήμερα οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019, αλλά είναι και ίδιος που έκανε την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε καταθέσει μάλιστα στην Αστυνομία, την παντελώς αδιάφορη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης, όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε και αυτή ρωτούσε για τον βηματοδότη κάτι το οποίο του φάνηκε περίεργο.

Έχουν προκύψει μάλιστα και επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία. Οι γιατροί από το ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά προβλήματα. Από τότε είχαν απορίες και ερωτηματικά και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον θάνατό της.

Οι γιατροί που κλήθηκαν να κάνουν την ανάνηψη είπαν ότι το παιδί ήταν ήδη μελανιασμένο και άρχισε να παρουσιάζει πτωματικές υποστάσεις, δηλαδή μώλωπες και να μην υπάρχει ουσιαστικά λειτουργία του πνεύμονα ώστε να βοηθηθεί αναπνευστικά. Οι γιατροί ξέρουν τους χρόνους και την κατάσταση των παιδιών όταν υπάρχει γρήγορη ενημέρωση από τους γονείς.

Τέλος, επισήμαναν την καθυστέρηση ενημέρωσης της 33χρονης μητέρας όταν έφτασαν ήταν πολύ αργά και το παιδάκι σχεδόν νεκρό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις