Ελλάδα

Πάτρα: Παιδί πήγε να κλέψει διαμέρισμα και έπεσε από το μπαλκόνι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο μικρός φέρεται πως έχασε την ισορροπία του ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, σημειώθηκε στην οδό Ιωαννίνων στην Πάτρα, όταν ένας ανήλικος Ρομά έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου.

Το μικρό παιδί, ηλικίας 10 χρόνων, φαίνεται πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα της Πάτρας με σκοπό να το διαρρήξει. Κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, φέρεται πως έχασε την ισορροπία του ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αναφέρει το gnomi.gr.

Στην απόπειρα διάρρηξης φέρεται πως ήταν ένα ακόμα παιδί το οποίο αναζητείται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας διαρκείας μέχρι την Τετάρτη, θερμό μελτέμι και κίνδυνος πυρκαγιάς - Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν «κόκκινο»
Πολύ αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε Αττική καθώς και σε περιοχές Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Πελοποννήσου, νησιά Βορείου Αιγαίου και Κυκλάδες
Καιρός