Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η κατάθεση του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η κατάθεση του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για πάνω από τρεις κατέθετε ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας για την κατάθεση του, καθώς θεωρείται από τα στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με το tempo24.news.

Η κατάθεσή του έχει τη δική της βαρύτητα, καθώς ήταν από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που είχαν στενή, σχεδόν καθημερινή, σχέση με τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών.

Μάλιστα, τόσο η Ρούλα, όσο και η αδερφή της Δήμητρα, είναι στενά συνδεδεμένες μαζί του και τον βλέπουν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Ο ίδιος ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κατηγορούμενης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, την οποία και επισκέπτεται στις Φυλακές.

Η κατάθεσή του για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ζευγαριού και κυρίως για τις κρίσιμες ημέρες πριν από τους θανάτους των παιδιών, θα φωτίσει σημεία της υπόθεσης, σε συνδυασμό με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της κατηγορούμενης και με τα όσα θα καταθέσει η αδερφή της Δήμητρα.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις