Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα: Πόρισμα «φωτιά» για την Ρούλα Πισπιρίγκου από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Πόρισμα «φωτιά» για την Ρούλα Πισπιρίγκου από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι εισαγγελείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας είναι η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κλήθηκε για ανωμοτί κατάθεση. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη προφυλακιστεί για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο θάνατος του 9χρονου παιδιού της προήλθε από την χορήγηση κεταμίνης κατά την τελευταία νοσηλεία του. Ωστόσο ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα είναι και τα όσα αναφέρει στην έκθεσή της η παιδοψυχολόγος που συναντήθηκε με την κατηγορούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού για την εξέταση των ζωγραφιών της μικρής Τζωρτζίνας.

Η παιδοψυχολόγος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, συναντήθηκε δύο φορές με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στις συναντήσεις τους, η κατηγορουμένη είπε πως τώρα που βρίσκεται μέσα στο κελί βιώνει το πένθος για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Δήλωσε επίσης ότι έχει θυμό για την αδικία που βιώνει, γιατί είναι αθώα και βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο κελί.

Στην διάρκεια αυτών των συναντήσεων, η παιδοψυχολόγος ζήτησε από την Ρούλα Πισπιρίγκου να της μιλήσει για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Η κατηγορουμένη προσπαθούσε να θυμηθεί πότε τις είχε ζωγραφίσει η 9χρονη κόρη της, αν ήταν πριν ή μετά τον θάνατο της Ίριδας ή της Μαλένας. Όπως αναφέρει η κ. Σαββόγλου στο πόρισμα της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δυσκολευόταν να τοποθετήσει χρονικά τις ζωγραφιές σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ανέφερε μάλιστα ότι η 9χρονη κόρη της έκανε ελάχιστες ζωγραφιές καθώς ασχολούνταν περισσότερο με το tablet καθώς αγαπούσε το τραγούδι και τον χορό. Κάτι που αντιβαίνει με τα όσα έχουν δηλώσει η νηπιαγωγός της μικρής και η υπεύθυνη του ΓΔΑΠ. 

Η κ. Σαββόγλου στην έκθεση της αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φάνηκε κατά την διάρκεια των συναντήσεων τους να προσπαθεί να πει την δική της αλήθεια. Φέρεται μάλιστα – σύμφωνα με το Star – να έλεγε χαρακτηριστικά στην παιδοψυχολόγο: «Αυτή είναι η αλήθεια μου». 

Στην έκθεση της κ. Σαββόγλου, σύμφωνα πάντα με το Star, αναφέρεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου, ότι δηλαδή είναι ανώτερη από τους υπόλοιπους. Οι ιδέες αυτές μάλιστα συνδέονται με την δημοσιότητα και την διασημότητα, που φαίνεται πως επιδίωκε. Τέλος, σημειώνεται πως οι σκέψεις της κατηγορούμενης γυρνούσαν γύρω από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Star

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις