Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης σε νέα μηνύματα – Έρχεται κατάθεση «φωτιά» για την κεταμίνη

Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης σε νέα μηνύματα – Έρχεται κατάθεση «φωτιά» για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης ανταλλάσσουν μηνύματα στην Πάτρα, την περίοδο που εκτυλίσσονται τα δραματικά γεγονότα με τους θανάτους των παιδιών τους. Τι προκύπτει μέσα από αυτά…

Ήταν η εποχή που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στην Πάτρα και έχουν μόλις χάσει το πρώτο τους παιδί. Η 33χρονη σήμερα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μιλάει με τον 30χρονο και αφήνει αιχμές για τον θάνατο της Μαλένας. Του παιδιού που όπως φαίνεται έπεσε και αυτό θύμα εγκληματικής ενέργειας. Τότε όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούσε ανοιχτά τους γιατρούς για αδιαφορία και λάθη εγκληματικά.

Σε μηνύματα που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει στον Μάνο Δασκαλάκη: «Έβαλαν τη θεραπεία και έγινε ανακοπή. Εάν έχουν κάνει σφάλμα και έχουν αλλάξει το φάρμακο, αλίμονό τους». Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μάνος Δασκαλάκης της απαντάει: «Εάν έχει γίνει αυτό θα πάρω όπλο και θα τους πάρω τα κεφάλια.» «Κάτσε φρόνιμα και πήγαινε στην αστυνομία» τον συμβουλεύει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει ένα πρόσωπο κλειδί, που ίσως ρίξει άπλετο φως στη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα. Το πρόσωπο αυτό, αναμένεται να υποστηρίξει πως η 33χρονη προμηθεύτηκε κεταμίνη του παραεμπορίου. Αυτό το άτομο ισχυρίζεται πως μίλησε με την κατηγορούμενη, όταν εκείνη προσπαθούσε να βρει την ουσία που έμελλε να σκοτώσει την 9χρονη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις