Ελλάδα

Πάτρα: Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφού διαχώρησε τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης περνά και… πρακτικά στην αντεπίθεση. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης τις αμέσως επόμενες ώρες (πιθανόν το πρωί της Τετάρτης) θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι δείχνει νέα ανάλυση δεδομένων για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αττικής – Κολυδάς: «Είναι ένα πρώτο επιστημονικό υπόβαθρο»
«Δεν έχουν γίνει λεπτομερείς μετρήσεις, επειδή πέρασε δεν σημαίνει ότι τελείωσε» τονίζει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, Κωνσταντίνος Συνολάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
6