Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στα θύματα του σοκαριστικού δυστυχήματος

Πάτρα: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στα θύματα του σοκαριστικού δυστυχήματος

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ, Κυριακή (24.09.2023) στην Πάτρα. Το τραγικό τέλος ήρθε για έναν 66χρονο, τον 3χρονο εγγονό του και μία 53χρονη γυναίκα.

Ο άτυχος παππούς του μικρού αγοριού οδηγούσε μία jaguar, όπου επέβαιναν η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται αυτή την ώρα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», καθώς και ο τρίχρονος εγγονός του που βρήκε μαζί με τον παππού του τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονιά της άτυχης οικογένειας στην Παραλία Πατρών, ο παππούς, η γυναίκα του καθώς και οι γονείς μαζί με το αδικοχαμένο τρίχρονο αγόρι είχαν γυρίσει πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα από την Γερμανία όχι μόνο για τις καθιερωμένες διακοπές αλλά για να ζήσουν ένα χαρμόσυνο γεγονός. Πριν σχεδόν δέκα ημέρες, σύμφωνα με τους κατοίκους που γνώριζαν την οικογένεια, τελέστηκε ο γάμος του γιου του 63χρονου και η βάφτιση του τρίχρονου εγγονού του.

Οι γείτονες της οικογένειας αναφέρουν ότι ο άτυχος 63χρονος ήταν επιχειρηματίας στην Γερμανία, που δραστηριοποιείτο κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο ίδιος είχε καταγωγή από το Κιλκίς, ενώ η νύφη του κατάγεται από την Παραλία Πατρών με το χτύπημα της μοίρας για τη νεαρή γυναίκα να είναι ακόμα πιο βαρύ, καθώς πέρσι σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα της έχασε τη ζωή της από πνιγμό στην παραλία Πατρών και ο πατέρας της πέθανε παλιότερα και εκείνος σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 63χρονος οδηγώντας το πολυτελές όχημα κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα και έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες – έως τώρα – συνθήκες. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με οδηγό μία 53χρονη γυναίκα που βρήκε και η ίδια τραγικό θάνατο. Εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να φύγει, ενώ είχε σταθμεύσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να πάρει φωτιά.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Πατρών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις