Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Βόμβες» για τον εξαφανισμένο πατέρα των τριών παιδιών – Οι σκέψεις του 30χρονου και οι καταγγελίες

Πάτρα: «Βόμβες» για τον εξαφανισμένο πατέρα των τριών παιδιών – Οι σκέψεις του 30χρονου και οι καταγγελίες

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο 30χρονος που στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να λύσει τη σιωπή του…

Από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε στάση και «εξαφανίστηκε». Αποφεύγει να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο και να μιλήσει με δημοσιογράφους, ακόμα και στενούς συγγενείς που τον ψάχνουν. Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί τονίζει πως ο 30χρονος περιμένει να μάθει το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί δημόσια. Κάποιοι από το περιβάλλον του, συνεχίζουν να τον πιέζουν να πάει ο ίδιος στην αστυνομία.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν εστιάσει προ πολλού στον Μάνο Δασκαλάκη και στο ρόλο που διαδραμάτισε στα γεγονότα. Τόσο στους θανάτους των τριών παιδιών του, όσο και σε εκείνον της σπιτονοικοκυράς που πέθανε το Φθινόπωρο του 2020. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από ορισμένους περίεργη. Για να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας θα πρέπει να είναι κατηγορούμενος και άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα έχει στα χέρια του, για να τα μελετήσει όπως λέει. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως» αναφέρει ο συνήγορός του, Δημήτρης Καράμπελας.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκαλάς, και ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησαν στο Mega για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Ρουγκαλάς τόνισε: «Όταν είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα, έψαξα και είδα ότι είχαν συμβεί μέσα στα Σαββατοκύριακα. Το αστυνομικό μου ένστικτο, μου «έδειξε» τη μητέρα και γι’αυτό έκανα μία ανάρτηση στα social media και μίλησα για την μητέρα, ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η μητέρα, εφόσον ο πατέρας είναι απών. Ο πατέρας δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Από όσο ξέρω, δούλευε ως οδηγός σε εταιρεία με φάρμακα, και έχει εξαφανιστεί. Κατά κάποιους έχει απολυθεί, κατά κάποιους έχει εξαφανιστεί από τη δουλειά του. Η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Για να πάρει κάποιος αντίγραφα της δικογραφίας πρέπει κάποιος να είναι κατηγορούμενος, άρα δεν μπορεί να πάρει αντίγραφα», ανέφερε αρχικά.

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», συμπλήρωσε.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έκανε μήνυση και 11 Απριλίου πρέπει να πάω να εξεταστώ ως ύποπτος για συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο τώρα που συνελήφθη η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κοινοτάφιο για 3 χρόνια, για την σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε;

Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους το έδινε. Πήγε μία μέρα στα επέιγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε. Στο πιστοποιητικό θανάτου, έγραφε ότι πέθανε από νεοπλασία της μήτρας, ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πεθάνε κάποιος από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, είχε απλώς επιβαρυμένο ιστορικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουγκαλάς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις