Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παυλόπουλος: Υπερήφανοι για το ανυπέρβλητο φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων

Παυλόπουλος: Υπερήφανοι για το ανυπέρβλητο φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος μεγάλων προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της πατρίδας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε μήνυμά του με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε το «ανεπίληπτο ήθος» και το «ανυπέρβλητο φρόνημα» τους.

«Τιμούμε σήμερα, με αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης, την εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας» δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Στην ημερήσια διαταγή με αφορμή τον εορτασμό ο υπουργός άμυνας αναφέρεται στις θυσίες και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και καταλήγει:

Κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ προς τους νεκρούς ήρωες και τις Πολεμικές Σημαίες, ενθυμούμενοι τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου: «…..πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών» και με την Υπεραγία Θεοτόκο προστάτιδα και οδηγό στη ζωή μας, σας εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις