Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παύλος Γιαννακόπουλος: Συγκίνηση και φόρος τιμής στο ΟΑΚΑ! “Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου”

Παύλος Γιαννακόπουλος: Συγκίνηση και φόρος τιμής στο ΟΑΚΑ! “Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου”

“Να βρεις κάποιον να σε αγαπάει όπως ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον Παναθηναϊκό”! Αυτή η φράση έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο την Κυριακή (10.06.2018) που έγινε γνωστός ο θάνατος του επί χρόνια πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και πως να μην γίνει, αφού ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε να φτάσει τον Παναθηναϊκό στον ουρανό του μπάσκετ με τις δεκάδες κατακτήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όμως, ο Παύλος δεν ήταν ο κλασικός πρόεδρος μίας ομάδας… ήταν ο πιο φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού.

Κάτι που ο κόσμος της ομάδας το ήξερε… και για αυτό τον αγάπησε όσο κανέναν άλλον! Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο κόσμος που τον αγάπησε! Τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον λάτρευαν οι παίκτες, οι προπονητές ενώ ακόμα και οι αντίπαλοι του τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν για πολλούς ο ίδιος ο Παναθηναϊκός και για αυτό οι οπαδοί αλλά και οι παίκτες και οι προπονητές απέδωσαν φόρο τιμής στον πρώην πρόεδρο της ομάδας με έναν συγκινητικό αλλά και αξιοπρεπή τρόπο… Όπως θα ήθελε και εκείνος.

Τα συγκινητικά συνθήματα

Σήμερα, στο ΟΑΚΑ ήταν όλα διαφορετικά… Ο αδελφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλειπαν από το γήπεδο ενώ οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα για να τον αποχαιρετήσουν…

Φώναζαν δυνατά να ακουστούν παντού προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλο το γήπεδο. “Σαν σήμερα που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό, δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ” φώναζαν.

“Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας”, τραγουδούσαν οι οπαδοί στις κερκίδες. Μάλιστα, φρόντισαν να σηκώσουν μόνο ένα πανό προς τιμήν τους που έλεγε: “Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου”.

Δείτε το βίντεο

Λαϊκό προσκύνημα” στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η διοίκηση του Τριφυλλιού και ο γιος του Παύλου, Δημήτρης, τοποθέτησαν μία μεγάλη φωτογραφία του εμβληματικού παράγοντα στα επίσημα και μια μεγάλη ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια μπροστά της ως ελάχιστο φόρο τιμής για το «αντίο» σε μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού ανέβηκαν στα επίσημα και πήγαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου, αφήνοντας ένα λευκό τριαντάφυλλο και κάνοντας και τον πιο σκληρό να “λυγίσει”.

Δείτε το βίντεο

Παύλος Γιαννακόπουλος: Δείτε φωτογραφίες από την ζωή του

Με φωτογραφίες από Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις