Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παύλος Γλύξμπουργκ για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο»

Παύλος Γλύξμπουργκ για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Το δικό του μήνυμα για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και τους δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα».

«Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Γλύξμπουργκ, συγκινημένος και συντετριμμένος από όλα όσα έχουν συμβεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (1.3.2023) με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Οι έρευνες συνεχίζονται στο σημείο από τις διασωστικές δυνάμεις και γίνεται λόγος για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες ενώ υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθούν τόσο οι νεκροί όσο και οι αγνοούμενοι. Παράλληλα, ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ανάρτηση του Παύλου Γλύξμπουργκ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο.

Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα.

Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις