Ελλάδα

Παύλος Χαϊκάλης: Κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και τράκαρε

Νέα περιπέτεια για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός και πρώην υπουργός, το απόγευμα της Πέμπτης (22.04.2021), τράκαρε αλλά το τροχαίο δεν ήταν το… μοναδικό του πρόβλημα.

Όταν το σημείο όπου έγινε το τροχαίο, στην Κηφισιά, έφτασε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ήταν ασφαλισμένο.

Μοιραία, στον Παύλο Χαϊκάλη επιβλήθηκε το πρόστιμο που προβλέπεται, του πήραν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας.

Ο πρώην υπουργός και ηθοποιός πρέπει, για να μπορέσει να κινήσει ξανά το αυτοκίνητό του, να πάει στην τροχαία με πληρωμένο το πρόστιμο αλλά και με ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ψέριμο το δημοτικό σχολείο ανοίγει ξανά μετά από 17 χρόνια και δίνει ελπίδα στους κατοίκους
Μετά από 17 χρόνια σιωπής, το δημοτικό σχολείο της Ψερίμου άνοιξε ξανά τις πόρτες του – Πέντε παιδιά και η δασκάλα τους δίνουν την ελπίδα ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή παρά την απομόνωση
Το νησί της Ψερίμου