Ελλάδα

Πειραιάς: 347 πρόσφυγες και μετανάστες από Μυτιλήνη και Χίο στο λιμάνι

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας», μεταφέροντας 259 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 88 από τη Χίο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 11:10 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star Patmos», μεταφέροντας 20 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω και 18 από τη Λέρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Σκύρο: Μάχη σε δύο μέτωπα με ανέμους άνω των 7 μποφόρ – Βελτιωμένη η εικόνα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν προς Αγιο Φωκά και Πεύκο - Δεν απειλείται ο οικισμός, σύμφωνα με τον δήμαρχο - «Πιστεύω ότι μέσα στη μέρα θα γίνει πλήρης κατάσβεση»
Φωτιά Σκύρος
Κακοκαιρία στη Μάνη: Συγκλονιστικά βίντεο από τους ορμητικούς χειμάρρους – Καταστροφές σε σπίτια, δρόμους και αυτοκίνητα
Γυναίκα μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά από κεραυνό στο Οίτυλο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Σπάρτης
Μάνη
5