Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πειραιάς: 68χρονη καταγγέλλει ότι έπαθε θρόμβωση και το ΕΚΑΒ πήγε να την πάρει τέσσερις ώρες μετά

Πειραιάς: 68χρονη καταγγέλλει ότι έπαθε θρόμβωση και το ΕΚΑΒ πήγε να την πάρει τέσσερις ώρες μετά

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες για μεγάλες καθυστερήσεις στις αφίξεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Μία ακόμη τέτοια καταγγελία έκανε μία 68χρονη από τον Πειραιά, η οποία έπαθε θρόμβωση και χρειάστηκε να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Η 68χρονη από τον Πειραιά, όπως είπε στο MEGA, το ασθενοφόρο που κάλεσε ενώ είχε ήδη πάθει θρόμβωση, έκανε 4 ώρες να φτάσει στο σπίτι της. Κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 8 το απόγευμα και το ασθενοφόρο τελικά έφτασε σπίτι της λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Όπως είπε η κυρία Σταυρούλα, είναι καρδιοπαθής και σύμφωνα με διάγνωση του γιατρού της, της δημιουργήθηκε θρόμβωση και έπρεπε άμεσα να μεταβεί στο νοσοκομείο.

«Ήμουν μόνη στο σπίτι. Ενημέρωσα μόνο δύο φίλες μου, που είναι κοντά στη γειτονιά, για να μην ανησυχήσουν εάν δουν το ασθενοφόρο έξω από το σπίτι. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβήθηκα» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σταυρούλα.

Σημειώνεται πως η 68χρονη γυναίκα ζει στην περιοχή της Πειραϊκής. Όπως επισήμανε βρίσκεται πολύ κοντά στο Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη την ημέρα δεν εφημέρευε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις