Ελλάδα

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις για ληστεία σε βάρος ανηλίκων – Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις

Oi αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προχώρησαν σε δύο συλλήψεις νεαρών ηλικίας 22 και 23 ετών για ληστεία, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Για τις συλλήψεις των αλλοδαπών ληστών που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από το Νοέμβριο του 2023 συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό τους. Οι κατηγορούμενοι δρούσαν είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδα και επέλεγαν κυρίως ανηλίκους προκειμένου να επιτύχουν ευκολότερα το σκοπό τους.

Για την υπόθεση αναζητείται ένας συνεργός τους ενώ στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις.

Οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 4
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13