Ελλάδα

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις για ληστεία σε βάρος ανηλίκων – Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις

Oi αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προχώρησαν σε δύο συλλήψεις νεαρών ηλικίας 22 και 23 ετών για ληστεία, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Για τις συλλήψεις των αλλοδαπών ληστών που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από το Νοέμβριο του 2023 συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό τους. Οι κατηγορούμενοι δρούσαν είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδα και επέλεγαν κυρίως ανηλίκους προκειμένου να επιτύχουν ευκολότερα το σκοπό τους.

Για την υπόθεση αναζητείται ένας συνεργός τους ενώ στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις.

Οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό