Ελλάδα

Πειραιάς: Φορτηγό «πάτησε» επιβάτη έξω από πλοίο στο λιμάνι

Ένας 60χρονος τραυματίστηκε από φορτηγό, με το ατύχημα να συμβαίνει την ώρα που το όχημα επιβιβαζόταν στο πλοίο «Κνωσός Παλλάς» στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την προανάκριση του ατυχήματος έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος επιβιβαζόταν και αυτός στο πλοίο και τον χτύπησε το φορτηγό έξω από αυτό.

Ο άτυχος άνδρας έχει τραυματιστεί στα πόδια και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο τραυματισμός του κρίνεται σοβαρός, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος