Ελλάδα

Πειραιάς: Φωτιά σε κοντέινερ που ήταν στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το βράδυ της Δευτέρας (22.07.2024) για φωτιά στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα ένα κοντέινερ που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του λιμανιού του Πειραιά πήρε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι το κοντέιντερ είχε υλικά που ήταν ευαίσθητα σε υψηλές θερμοκρασίες και έτσι προκλήθηκε η φωτιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας