Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα άνδρα – Σοβαρά τραυματισμένο το θύμα

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα άνδρα – Σοβαρά τραυματισμένο το θύμα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα (15.9.2023) το μεσημέρι στον Πειραιά, με έναν άνδρα, γύρω στα 30, να έχει τραυματιστεί σοβαρά. 

Ειδικότερα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά. Ο δράστης, που είναι ηλικιωμένος, γύρω στα 60, χρησιμοποίησε καραμπίνα. 

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων και ο άνδρας που δέχτηκε τα πυρά του ηλικιωμένου τραυματίστηκε σοβαρά. Το θύμα εργάζεται στο πάρκινγκ ως παρκαδόρος. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο newsit.gr, οι δυο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί σήμερα το πρωί, πιθανά για μια θέση πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο να λέει  απειλητικά στον άνδρα ότι… θα επανέλθει.

Ο ηλικιωμένος διαμένει σε σπίτι δίπλα από το πάρκινγκ και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε δημιουργηθεί και στο παρελθόν ένταση στο πάρκινγκ με τον ίδιο πρωταγωνιστή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης δεν είχε τις αισθήσεις του όταν ξεκίνησε η μεταφορά του σε νοσοκομείο. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο εφημερεύει. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ρεπορτάζ: Αγαπητός Ταγκαλής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις