Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Πειραιάς: Μπήκε από το παράθυρο μέσα στο περίπτερο και μαχαίρωσε τον υπάλληλο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ληστείας

Πειραιάς: Μπήκε από το παράθυρο μέσα στο περίπτερο και μαχαίρωσε τον υπάλληλο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ληστείας

Σκηνές τρόμου έζησε ένας υπάλληλος σε περίπτερο στις 3:00 τα ξημερώματα στον Πειραιά μετά από επίθεση που δέχτηκε από ληστή.

Ο ληστής προσπάθησε αρχικά να μπει στο περίπτερο στον Πειραιά από την πόρτα την οποία και βρήκε κλειδωμένη!

Δεν έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο, αφού ο δράστης ουσιαστικά σύρθηκε κάτω από το παράθυρο του περίπτερου και με κινήσεις «νίντζα» οπως τις χαρακτήρισε ο υπάλληλος της πρωινής βάρδιας προσπάθησε να κάνει την απόλυτη κίνηση αιφνιδιασμού.

Όταν ο νεαρός ληστής αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να μπει από την είσοδο, πήγε στην μπροστινή μεριά του περιπτέρου πήρε φόρα και εισέβαλε από το παράθυρο εξυπηρέτησης μέσα σε αυτό.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της πάλης ο δράστης βρήκε έναν επαγγελματικό χαρτοκόπτη πάνω στο ταμείο, τον άνοιξε και μαχαιρωσε στο αριστερό πόδι τον υπάλληλο ζητώντας του επιτακτικά τις εισπράξεις.

Ο  υπάλληλος έδωσε τα χρήματα στον δράστη, ο οποίος τα παρέδωσε στον συνεργό του και επέστρεψε ξανά στο περίπτερο μαχαιρώνοντας τον και δεύτερη φορά στα πλευρά ζητώντας του και τις υπόλοιπες εισπράξεις.

Οι δράστες έφυγαν με λεία 500 ευρώ ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και θα παραμείνει για νοσηλεία και τις επόμενες ώρες.

Οι αστυνομικές αρχές μέσα από τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες του περιπτέρου προσπαθούν να εντοπίσουν τους νεαρούς μικρόσωμος δράστες για να εξακριβώσουν αν έχουν διαπράξει παρόμοιες επιθέσεις στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.

Η επίθεση έγινε ακριβώς δίπλα από την πύλη Ε12 των κρουαζιερόπλοιων και ελάχιστα μέτρα από την σχολή ναυτικών δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις