Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Πειραιάς: Νεκρός ο 39χρονος που πυροβολήθηκε από τον 68χρονο – Του έριξε στο κεφάλι εξ επαφής

Πειραιάς: Νεκρός ο 39χρονος που πυροβολήθηκε από τον 68χρονο – Του έριξε στο κεφάλι εξ επαφής

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 39χρονος που πυροβολήθηκε σήμερα (15.9.2023) το μεσημέρι από 68χρονο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο εν λόγω πάρκινγκ στον Πειραιά. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος εμπλεκόταν σε σκηνικό έντασης στο πάρκινγκ αυτό, λένε μάρτυρες στο newsit.gr. Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει. 

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγωδία που θ’ ακολουθούσε. Ο 68χρονος, όντας οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε εξ επαφής τον 39χρονο στο κεφάλι. 

Το θύμα της ένοπλης επίθεσης έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Σε σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο του newsit.gr, διακρίνεται το σώμα του λαβωμένου άνδρα να κείτεται στην άσφαλτο, μες στη μέση του δρόμου, όπου έχει σχηματιστεί μια λίμνη αίματος. Ο 39χρονος έχει ακόμη τις αισθήσεις του. 

Προσοχή, σκληρές εικόνες: 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο εφημερεύει. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η εν ψυχρώ δολοφονία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής.  

Οι 68χρονος διαμένει σε διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ, στο οποίο ο θανών εργαζόταν ως παρκαδόρος. Έκανε μόλις ελάχιστα βήματα προτού πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώσει τον υπάλληλο του πάρκινγκ. 

«Το θύμα ήταν ήδη ξαπλωμένο στο έδαφος όταν έπεσε ο δεύτερος πυροβολισμός. Τον σκότωσε και ανέβηκε ατάραχος στο διαμέρισμά του. Ατάραχος! », λέει αυτόπτης μάρτυρας. 

Η μαρτυρία από το σημείο της δολοφονίας: 

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ρεπορτάζ: Αγαπητός Ταγκαλής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις